Сторінки

понеділок, 31 березня 2014 р.

МИСТЕЦТВО СУГЕСТОПЕДАГОГІЧНОГО НАВЧАННЯ В РАМКАХ ДЕРЖСТАНДАРТУ БАЗОВОЇ І ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ЗА УМОВ СУЧАСНОГО СОЦІУМУ

(до полегшення реалізації завдань держстандарту при впровадженні його у 5-х класах школи)



Олег Левченко,
Олександр Левченко,

Борис Нагорний


Автори доходять методологічного розкриття розуміння того, що знання людством сучасного соціуму подвоюються, а то й потроюються щорічно. Тому й стверджують, що сучасна школа має робити ставку на активізацію та інтенсифікацію навчального процесу, де компетенції та компетентність відіграють важливу роль в поширенні інноваційних педагогічних технологій спрямованих на створення ситуації успіху в освітній галузі докладно...

3 коментарі:

  1. Можливо для впровадження сугестичного навчання не потрібно використання "стандартів".Саме навчання - від душі педагога.

    ВідповістиВидалити
  2. Все починається з любові до дітей та своєї справи. Дітям потрібно віддавати своє серце, без цього неможливо впровадження освітніх стандартів! )))))

    ВідповістиВидалити
  3. Як для мене "мистецтво в рамках" - це картини в художній галереї, бо мистецтво загнане в рамки є позуванням. Вчитель вже йдучи на урок є актором, сценаристом, режисером, психологом тощо - взагалі ПЕДАГОГОМ.

    ВідповістиВидалити