Сторінки

понеділок, 31 березня 2014 р.

ОРИГІНАЛЬНІ МЕТОДИ ВИХОВАННЯ ЕСТЕТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ШКОЛЯРІВ ЗАСОБАМИ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА

Олександр Левченко,
Наталія Грабовенко

Автори в статті дійшли розкриття оригінальних методів в системі сучасного естетичного виховання школярів, серед яких: оволодіння естетичними знаннями в процесі вивчення навчальних предметів, організація факультативів, естетичне виховання у позакласній та позашкільній роботі, в сім'ї, естетичне самовиховання школярів докладно...

5 коментарів:

  1. Дуже чітко , лаконічно та зрозуміло викладені всі методи естетичного виховання. Приємно відвідувати Ваші лекції , в яких знаходиш багато цікаваго та корисного для викладання образотворчого мистецтва.

    ВідповістиВидалити
  2. Очень просто и понятно. Видеть прекрасное в окружающем нас мире и учить этому детей - главная задача современного общества.

    ВідповістиВидалити
  3. Александр Емельянович, ваша статья - это руководство к действию. Спасибо за содержательную лекцию сегодня.

    ВідповістиВидалити
  4. Елена Коваленко25 квітня 2014 р. о 22:30

    Да, действительно, цель педагога - научить ребенка видеть красоту окружающего мира, так как окружение у всех детей разное. И если ребенок увидел что-то прекрасное, то значит наши старания были не напрасными.

    ВідповістиВидалити
  5. Методи описані в статті підійдуть не лише вчителям образотворчого мистецтва. Опираючись на перцептивний процес, кожен вчитель будує свій урок.

    ВідповістиВидалити