Сторінки

неділя, 21 квітня 2013 р.

Дитяча ART-IT студія в Cтаробільську


Тетяна Гоженко,
Олександр Левченко
 
Звичайна шкільна проблема для початкової школи з образотворчого мистецтва, а в ній – жанр декоративного розпису. В Інтернеті подано цікавий матеріал із вже знайомим прізвищем однієї з авторів статті та проекту – сподвижника у розповсюдженні традицій Старобільського пальцевого розпису. 
Сьогодні наше електронне видання «ART-CREATIO» Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти надало слово вчителю-новатору Тетяні Гоженко. В цьому слові відчувається тепло її душі майстрині, яка працює з дітлахами, бо за фахом – вчителька культурології. Та зануремося разом з нею в давню культуру Старобільщини.

7 коментарів:

  1. Тетяна Гоженко - талановита майстриня, педагог-новатор. Я згодна з авторами статті, що ефективність уроків образотворчого мистецтва із впровадженням ІКТ забезпечується за умов досвіду володіння вчителем методикою їх проведення та умілого використання у певній системі в поєднанні з традиційними формами роботи. Дякую за статтю. Цікавий та корисний матеріал. Барабаш Ірина, вчитель образотворчого мистецтва ЗОШ І-ІІІ ст. №26 м. Лисичанськ

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже зацікавив досвід роботи вчителя - новатора Гоженко Тетяни зі Старобільська. Вразело те, що не наукові працівники, а вчітелька з однодумцями - ентузіастами відроджуе і вивчає мистецтво розпису рідного краю, пропагує його в широких колах і серед дітей.Важливо, що здійснюється ця робота Гоженко Т. щодня в дитячій студії, на уроках ОМ. Гоженко Т. пропонує наряду зі звичайною технікою розпису використовувати сучасні ІКТ, візуальні технічні засоби навчання і розкриває їх значущість на сучасному етапі. Хочеться побажати творчих успіхів і наснаги Гоженко Т. і висловити надію, що завдяки таким людям мистецтво розпису Слобожанщини й надалі буде розвиватися і найде своє продовження в майбутніх поколіннях. Лобода Надія образотворчого мистецтва ЗОШ І-ІІІ ст. №15 м.Сєвєродонецк.

    ВідповістиВидалити
  3. Коровіна Ірина 24 квітня2013 р. м. Лисичанськ ЗОШ №7Мене дуже зацікавило мистецтво пальцевого роспису,який зробитьпроцес навчання на уроках образотворчого мистецтва більш цікавим для дітей.Велика подяка Тетяні Гоженко яка подарувала нам можливість займатися цією старовинною росписю.

    ВідповістиВидалити
  4. Мене дуже зацікавила техніка пальцевого роспису, який зробить процес навчання на уроках образотворчого мистецтва більш цікавим для дітей. Велика подяка Гоженко Тетяні,яка подарувала змогу займатися цим старовинним декоративним росписом.Коровіна І.В.вчитель ЗОШ №7 м.Лисичанськ

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо за статью! Народная роспись актуальна в наше время. Буду использовать Старобельскую пальцевую роспись на уроках изо. С уважением Светлана Анатольевна.

    ВідповістиВидалити
  6. Я згодна з вчителем-новатором Тетяною Гоженко, що заняття комп’ютерною графікою дозволяє дітям реалізувати свої творчі можливості в новому виді образотворчої діяльності на уроках образотворчого мистецтва.Нажаль на заваді поширенню графічних планшетів в освітній галузі , стоїть їх велика вартість.
    Висловлюю подяку Тетяні Гоженко за цікаву доповідь для ви=чителів образотворчого мистецтва : "Використання кольорових асоціацій у сучасному графічному дизайні.Також ознайомила нас з давньою культурою Слобожанщіни.
    Кашуба Ірина Вчитель ССШ 2 м. Рубіжне.

    ВідповістиВидалити
  7. Кріпак Світлана Олександівна вчитель початкових класів Золотівської ЗШ І-ІІ ступенів Первомайської міської ради Луганської області.25 квітня 2013 р. о 18:32

    Дякую за гарну статтю! Впровадження новітніх інформаційних технологій роблять уроки образотворчого мистецтва цікавими для дітей, за умов сьогодення, але використання ІКТ вимагає від вчителя наявності знань та досвіду.

    ВідповістиВидалити